ΤΣΙΑΤΗΣ Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

                                                                         

  Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του εντοιχιζόμενου επίπλου από το 1967 με τον Τσιάτη Παναγιώτη ενώ από το 1995 την σκυτάλη για τη συνέχεια ανέλαβε ο υιός Τσιάτης Χαράλαμπος.
  Με σπουδές στο Σχεδιασμό Βιομηχανικού Επίπλου και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων μέσω εξειδικευμένων σεμιναρίων και εκθέσεων διαθέτουμε την πείρα, την τεχνογνωσία και το πάθος για τη Μελέτη, το Σχεδιασμό και την Κατασκευή Εντοιχιζόμενων Επίπλων Κουζίνας και Ντουλαπιών Υπνοδωματίου. Για κάθε στυλ, γούστο και κόστος.
  Βασικός μας γνώμονας είναι να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα υλικά και μηχανισμούς ώστε να κρατάμε στο υψηλότερο επίπεδο τη σχέση Ποιότητας - Κόστους.
 

  Ο καλύτερος συνεργάτης είστε εσείς.. ο πελάτης  που μας βοηθάει να σχεδιάσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες του και να κατασκευάσουμε για αυτόν μοναδικές κατασκευές.

ΤΣΙΑΤΗΣ Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ -  Kitchen Lab
ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΠΟΡΤΕΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Kitchen Lab

Κωνσταντινουπόλεως 24   Κ. Αχαρνές - Τ.Κ. 13671 Αθήνα 
Τηλ. 2102380316  -  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

TOP